sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kissan lentävän näin traktorinrenkaan läpi.

Päätin nyt näin mukavalle sunnuntai-illalle päivitellä blogia ja lisäillä kuvia projekteista mitä me 09 olemme tehneet.
Aloitetaan viime vuodesta. Eli siis nollaysithän veistelivät styroksipatsaita syksyllä ja ne harvat sekä valitut jotka saivat työnsä valmiiksi, pääsivät paratiisin puolelle, mutta osa vuodattaa vieläkin tuskan hikeä slummin a.k.a styroksikopin puolella (minä mukaan lukien). Mutta siis vuoden vaihteessa uudet projektit sivuuttavat vanhat ja tämäkin työ siten jäi vapaa-ajan huoleksi. Kyllä sitten jossain vaiheessa vielä viiimeistelen tämän, kyllä sitten jossain vaiheessa. Mutta tässä muutama kuva keskeneräisestä Bastetista, joka on saanut siivet selkäänsä. Kuvien ottamisesta on jo sen verran aikaa että olen saanut paperoitua patsaan jo kokonaan sekä hiottua ylimääräiset rypyt pois. Seuraava vaihe olisi toinen kerta kiellon päälle paperointia ja hiomista ja sen jälkeen maalaus.










Minähän en työharjoittelupaikkaa saanut joten olen sitten koko tammikuun ajan ollut koululla tekemässä muiden hylättyjen nollaysien sekä 08 ja 07:jen kanssa hommia/projekteja. Minä, Milla ja Minna teimme tilausta Vammalan ammattikoulun kumiosaston puolelle. Siellä haluttiin hyvin isoa traktorinrengasta, jonka läpi olisi mahdollista kulkea. Saimme työn valmiiksi tiistaina ja rengas olikin jo näytillä keskiviikkona Tampereen Pakkahuoneella TeknologiaUra tapahtumassa.
Tässä muutamia kuvia työvaiheista ja itse renkaasta. Ja tässä vielä linkki Millan sivulle missä työprojektin vaiheet ovat selitetty hieman selkeämmin ja ymmärrettävämmin http://milssi.blogspot.com/
Syytän sunnuntailagausta.


Rengas tehtiin neljästä osasta vanereja leikkaamalla ja kiinnittämällä yhteen tukipuilla ja nauloilla. Tässä vaiheessa olimme jo tehneet renkaan puolikkaat jotka sitten loppuvaiheessa yhdistettäisiin toisiinsa. Ja kyllä, meillä on aina noin iloisen näköistä ja työintoa puhkuvaa porukkaa pajalla, oikeasti. :)


Käsihiomakoneesta tuli yks parhaista ystävistä tuon projektin aikana silloin kun joutui tasoja tasoittelemaan jos löytyi liikaa heittoa niiden välillä.
Sekä nyt varmasti jokainen meistä osaa käyttää naulapyssyäkin oikeinpäin. . .


Kuva vielä keskeneräisestä portaasta joka on osa rengasta.


Toinen kuva hieman valmiimman näköisestä portaikosta.
Kun portaikot oltiin kasattu suhtkoht yhteen, otin tehtäväkseni maalata ne.
Tein pienenä lisänä sabluunan jota käytin maalauksessa mukana. Renkaan jälkiä. .
kuinka omaperäistä tällaista aihetta varten. . .


Rengas viittävaille maalattuna. Creditit siitä Millalle ja Minnalle.


Toinen renkaanpuolikas johon ollaan juuri saatu kiinnitettyä tarrateipit.


Renkaan alaosa.


Pakkahuoneella otettu kuva, jossa olemme jo tapahtumapaikan purkuvaiheessa, mutta ehdin vielä napsaista kokonaisesta renkaastamme kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti