maanantai 3. toukokuuta 2010

Pajailua.

Tässä päivityksessä kerron hieman pajalla tehdyistä projekteista kevään aikana.

Aloitetaan ensimmäisenä siitä kun toimin Tarun ja Iidan "orjana" Narri ja Lohikäärme -projektissa. Heidän täytyi tehdä kanaverkosta ja muovikankaasta neljä n.4 metriä korkeaa puuta ja niihin muutama kanto. Puun varsi, juuret ja kannot muotoiltiin kanaverkosta. Sen jälkeen muovikankaasta leikattiin suiruja joita kiinnitettiin verkkoon. Ensin kuitenkin kankaaseen täytyi kuumailmapuhaltimella tehdä "uria".
Tässä muutama kuva yhdestä valmiista kannosta.









Ennen Porin matkaa Mauri antoi meille ykkösille tehtäväksi tehdä ryhmissä lepotuolit.
Ryhmäämme kuului lisäkseni Milla ja Paula. Kuitenkin Porin reissun takia saimme tuolimme valmiiksi muutama viikko sitten.
Suunnitelimme kaarimuodon (2kpl) 6mm vanerista ja leikkasimme sen vannesahalla ja hioimme sen jälkeen. Liitimme kappaleet yhteen tukipuilla, jonka jälkeen päällystimme 4mm vanerilla tuolin. Maalasimme Tuolin reunat ja alaosan puna/mahonginsävyisellä maalilla. Tuolin istuinosaan tuli kaksi kerrosta solumuovia ja vaahtomuovipatja.
Paineilmanitojalla verhoilimme tuolin kahdesta eri kankaasta ja Milla teki hienona lisänä niskatyynyn tuoliin, jonka kiinnitimme viimeisenä.











Yksi tämänhetkisistä projekteista pajalla on Arx Hippalot -projekti, joka pidetään Hämeenlinnassa.
Tehtävänäni on maalata kaksi yli 4 metriä korkeaa, 6 metriä leveää kangasta, sekä yksi saman korkuinen, mutta 5 metriä leveä kangas "ullakkohuoneeseen". Kuvia tulee sitä mukaa kun etenen tehtävässäni.
Maalasin jo sinne tulevat kahvilakyltit (3kpl) joihin Katri maalasi tekstit.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti