tiistai 29. syyskuuta 2009

Miksi?

Niin tosiaankin piti tehdä essee siitä minkä takia haluan lavasterakentajaksi/ minkä takia teen lavastusta öin ja päivin;

Ehkä ennenminkin pitäisin tätä lavasterakentajaksi kouluttatutumista sellaisena välietappina, jonka jälkeen tulisin jatkamaan jollain graafisella alalla, mutta ei sitä tiedä vaikka tästä tulisikin jotain paljon enemmän. Jos tässä valmistuisikin hyväksi lavasterakentajaksi ja pääsisi jonnekin töihin/ jatko-opiskelemaan niin voisi sitä tehdäkin ihan ammattinansakin.
Vielä on kyllä asioita jotka eivät ole vielä ihan auennut minulle tai asioita, joita on oppinut jo aikaisemmin, mutta ovat jossain siellä muistinperukoilla uudestaan kerrattavaksi.
Jos elokuvien ekstramateriaaleissa löyty jotain niiden tekemisestä, prosesseista ja lavasteista, tulee niitä katsottua ja tarkkailtua, kuitenkin ehkä pintapuolisesti. Ei niitä aikaisemmin ole syvemin tullut katsottua vasta kun siihen on tarvetta, ainakin nyt on.
Kyllä sitä tulee ihailtua ja mietittyä kuinka paljon työtä ja aikaa niiden lavasteiden tekemiseen menee.
Tällä hetkellä kyllä viihdyn lavasterakennuksen puolella. Työt on kiinnostavia ja niistä oppii uutta, sekä ryhmän ilmapiirikin on paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti