tiistai 12. lokakuuta 2010

Syksyn päivityksiä - osa 2

Tämän syksyn tehtäviin on kuulunut mm. luokkahuoneen uudelleen suunnittelua ja remontointia, josta minä, Katri, Milla, Paula ja Iida otimme vastuun. Tällä hetkellä Milla ja Paula ovat Helsingissä työharjoittelussa ja olemme saaneet muutaman apukäden projektiin mukaan. Aluksi meidän täytyi suunnitella luokan kokonaisnäköä ja mitä kaikkea uutta teemme luokkaa varten ja mitä vanhaa jätämme.
Mm. seinät tullaan maalaamaan uusiksi, luokkaan tulee baaritiski, liukuovet, lattia laitetaan uuteen uskoon ja Akseli(07) tekee styroksista kallioseinämän luokkaan. Paljon muutakin tehtävää on ja tarkoitus olisi saada "remontti" valmiiksi vielä syyslukukauden puolella. Itse olen työstänyt baaritiskin jalkoja ja Riikka on jatkanut niiden maalamisella. Tiskin pintaan ja jalkoihin tulee teräspinta. Olemme myös sahanneet uudet tasot työpöytiin ja rimoja väliseiniin.
Tällä hetkellä olen maalannut Iidan(08) kanssa yhtä luokan päätyseinää johon olisi tarkoitus tulla väriliukuma painelutekniikalla. Itse hoidan tämän osion. Tässä nyt hieman esimakua ja tulevaisuudessa voisin tehdä yksityiskohtaisemman päivityksen tästäkin projektista.

Pari suunnitelmaa ulkonäöstä.



kuva maalatusta seinästä
harjoitusseinä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti